Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Van der Wal Sloopwerken, Asbestsanering en Recycling hecht veel waarde aan duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers.

Zonder kwalitatief goed opgeleide medewerkers zou het bedrijf immers geen bestaansrecht meer hebben. Om dit te bewerkstelligen krijgen medewerkers de gelegenheid vakgerichte opleidingen en benodigde (veiligheids)cursussen te volgen. 

Voor het persoonlijke aspect is regelmatig aandacht. Medewerkers worden gedurende het jaar uitgenodigd voor personeelsbijeenkomsten en er wordt aandacht geschonken aan jubilea. Op het gebied van SROI zetten wij ons eveneens in. Er is plaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Graag zijn wij proactief in het geven van gastlessen op de (basis)scholen en actief deelnemer aan On Stage Heerenveen Joure waarbij leerlingen 1 dag mee mogen lopen binnen het bedrijf. Dit heeft geresulteerd in een stagiaire die onder begeleiding  bij Van der Wal is gestart voor 1 dag per week gedurende 3 maanden.

Daarnaast zetten wij ons in voor goede doelen zoals voor bijvoorbeeld de 16 dorpentocht, waarbij de opbrengst wordt verstrekt aan KWF Kankerfonds en Stichting Hartekind en overige initiatieven via Ziekenhuis De Tjongerschans.

Als initiatief heeft deelnemer Van der Wal Sloopwerken, Asbestsanering en Recycling bij de Ultimate Men's Fair in Joure een complete kindertafel beschikbaar van gerecycled materiaal waar kinderen kunnen knutselen en kleuren. Zo komen ze al vroeg in aanraking met ons vakgebied.

Vrijblijvend contact

Benieuwd hoe we u hiermee van dienst kunnen zijn?

 Bel 0513 416 600 en vraag naar de mogelijkheden.

Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen