Sloopwerken

Van der Wal is gespecialiseerd in circulair slopen met visie en precisie: We houden ons bezig met demontage en ontmanteling van: Woningbouw, Utiliteitsbouw, Kunstwerken, Renovatiesloop, Brandschade en calamiteiten.

Dat totaalsloop/afbraak van gebouwen meer is dan alleen het neerhalen van complexen, dat mag algemeen bekend zijn. Door aangescherpte milieu- en veiligheidseisen is slopen vandaag de dag veeleer een kwestie van selectief demonteren en vakkundig ontmantelen van onderdelen en/of materialen. Van der Wal Sloopwerken, Asbestsanering en Recycling heeft zich hierin vergaand gespecialiseerd. Wij voldoen niet alleen aan de steeds strenger wordende wet- en regelgeving, maar lopen daardoor de voortdurende optimalisatie van het werkproces zelfs met enige regelmaat op vooruit. Daarnaast is het leveren van een bijdrage aan een betere leef- en werkomgeving, door op een innovatieve en milieuvriendelijke wijze de steeds schaarser wordende ruimte en grondstoffen geschikt te maken voor hergebruik, zeer belangrijk voor ons.

We staan voor een gedegen aanpak van elk project. Zijn bekend met de verschillende technieken. Zorgen voor een vlotte, veilige en duurzame afvoer van materialen. Door concrete afspraken en werkomschrijvingen zorgen we voor duidelijkheid en overzicht.

Denk bijvoorbeeld aan het:

  • Aanvragen van vergunningen;
  • Beoordelen van constructies, materialen en installaties;
  • Kiezen van de juiste techniek of combinatie van technieken;
  • Werken volgens wettelijke kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen;
  • Omgaan en afvoeren van schadelijke en herbruikbare materialen en installaties;
  • Rekening houden met de directe omgeving en bewoners.

Impressie Van der Wal duurzaam inzetbaar bij:

Vrijblijvend contact

Benieuwd hoe we u hiermee van dienst kunnen zijn?

 Bel 0513 416 600 en vraag naar de mogelijkheden.

Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen