Buitensanering

Het verwijderen van asbest is een risicovolle bezigheid en mag volgens het Asbestsaneringsbesluit alleen door een gecertificeerd bedrijf worden uitgevoerd. Tegenwoordig komt men bij bijna iedere sloop of demontage wel asbesthoudende materialen tegen die we moeten verwijderen.

Wanneer het asbest zich aan de buitenzijde van een pand of complex bevindt, wordt er gesproken over een buitensanering. Om de buitensanering uit te voeren, wordt vooraf het werkgebied afgezet met lint en waarschuwingsborden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerd personeel. Het is niet noodzakelijk om compartimentering en in onderdruk houden van de ruimte toe te passen.

Van der Wal verwijdert eveneens asbest golfplaten op veestallen, opslagloodsen, woningen, garages, als beschoeiing langs de slootkant, als fundering in een put. Door de vele toepassingen vraagt elke saneringsopdracht om een specifieke aanpak. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende golfplaten. Voor eventuele subsidiemogelijkheden geven wij u graag advies.

Na de sanering wordt het werkgebied door een extern Laboratorium middels visuele inspectie vrijgegeven.

 

Vrijblijvend contact

Benieuwd hoe we u hiermee van dienst kunnen zijn?

 Bel 0513 416 600 en vraag naar de mogelijkheden.

Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen