Trimbeets duurzaam gesloopt in Gorredijk

29 oktober 2019

Op duurzame wijze is een start gemaakt met de sloop van voormalig basisschool Trimbeets in Gorredijk.

De school maakt plaats voor de nieuwe school De treffer. Wethouder Anko Postma van Opsterland was erbij om het startsein te geven. Hij kreeg hulp van de jongste en de oudste leerling van De Treffer. Van der Wal Sloopwerken zorgt ervoor dat het gebouw circulair gesloopt wordt. De grondstoffen en materialen die vrijkomen bij de sloop, worden hergebruikt bij andere projecten. Van der Wal wordt op deze wijze ook leverancier van grondstoffen. Naar verwachting is de nieuwe school in mei 2021 gereed.

Terug naar overzicht

Jaaroverzicht Van der Wal

In het jaaroverzicht vertellen wij u meer over de werkzaamheden van Van der Wal

Ieder jaar maken we een jaaroverzicht waar we opdrachtgevers informeren over de werkzaamheden en andere activiteiten van Van der Wal.

Bekijk hier de jaaroverzichten