Sloop en woningbouw

Van der Wal is gespecialiseerd in sloopwerken: we houden ons bezig met de volgende sloopwerkzaamheden (demontage en ontmanteling): sloop en woningbouw, renovatiesloop, utiliteitsbouw, kunstwerken, brandschade en calamiteiten.

Op diverse locaties voert Van der Wal sloopwerkzaamheden (demontage en ontmantelingswerkzaamheden) aan flats en woningen uit. Wij gaan altijd voor een zeer milieuvriendelijke aanpak, minimale kosten en een flexibele & veilige werkwijze. Wij scheiden alle vrijkomende materialen die wij tegenkomen bij de bron en garanderen een maximaal hergebruik. Als dat geen duurzaam uitgangspunt is.

Gedegen voorbereiding en afwikkeling

Slopen is veel meer dan een pand of complex verwijderen. Het vraagt een gedegen voorbereiding en afwikkeling, waarbij we met vele facetten en belangen rekening moeten houden.

Denk bijvoorbeeld aan het:

 • Aanvragen van vergunningen;
 • Beoordelen van constructies, materialen en installaties;
 • Kiezen van de juiste techniek of combinatie van technieken;
 • Werken volgens wettelijk kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen;
 • Omgaan en afvoeren van schadelijke en herbruikbare materialen en installaties;
 • Rekening houden met de directe omgeving.

Van der Wal is de sloopspecialist

We houden ons bezig met de volgende sloopwerkzaamheden

 • Specialistische sloop

  Van der Wal Sloopwerken,Asbestsanering en Recycling B.V. is gespecialiseerd in de sloop en woningbouw, renovatiesloop, utiliteitsbouw, kunstwerken, brandschade en calamiteiten.

  Of het nu gaat om de sloop van woningen, bruggen, een flat, een viaduct of een complete zeesluis, wij voeren de werken soepel, veilig en op tijd uit. Met ons ultramoderne materieel kunnen wij zelfs onder water slopen. Ook grondwerken en saneringen nemen we graag voor onze rekening. De daarvoor benodigde materialen (bijvoorbeeld zand en granulaat) hebben wij zelf in huis op onze locaties door het hele land.

 • Demontage en ontmanteling

  Ook als het gaat om demontage en ontmanteling kunt u ons inschakelen. Naast panden, demonteren en ontmantelen wij bruggen, schoorstenen, viaducten, centrales, (chemische) industriële projecten, sluizen en nog veel meer.

  Vaak zullen er onderdelen hergebruikt worden en zal het object dus zorgvuldig gedemonteerd moeten worden. Dit vraagt om een gedegen voorbereiding.

  Van der Wal Sloopwerken en Asbestsanering B.V. heeft een team van gespecialiseerde technici die de demontage of ontmanteling van A tot Z voor u kunnen verzorgen. Ook wordt er altijd een veiligheidscoördinator aangesteld die toeziet op de naleving van de regels op het gebied van veiligheid en milieu. Al onze professionals zijn in het bezit van de juiste certificaten om het werk veilig te kunnen uitvoeren. Onze ruime ervaring garandeert dat de projecten altijd binnen de opgegeven deadline worden afgerond.

 • Industriesloop

  Industriële sloopprojecten vormen door hun omvang en complexiteit een verhaal apart. Ook op dit terrein is Van der Wal Sloopwerken en Asbestsanering B.V. dé absolute specialist.

  Of het nu gaat om de sloop van een complete fabriek, het verwijderen van asbesthoudende pakkingen in leidingen, het afhijsen van tanks of het ontmantelen van een complete energiecentrale; Van der Wal Sloopwerken en Asbestsanering B.V. weet de klus als geen ander te klaren. Het moderne machinepark garandeert een veilig en efficiënt sloopproces.

 • Renovatiesloop

  Steeds vaker worden gebouwen niet afgebroken, maar verbouwd om een tweede leven te krijgen.

  Van der Wal Sloopwerken en Asbestsanering B.V. kan het hele gebouw aan zowel de binnen- als de buitenkant strippen. We verwijderen kozijnen, gevels, binnenwerk; wat u maar wilt. Indien aanwezig, verwijderen wij ook het asbest en regelen de afvoer ervan. Uw voordeel: één aanspreekpunt, tijdwinst en lage kosten!

 • Brandschade en camaliteiten

  Wanneer gebouwen of fabrieken getroffen worden door brand, een explosie of andere calamiteit, bestaat de kans op instortingsgevaar en het vrijkomen van stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu.

  Zaak dus om direct actie te ondernemen! Verzekeringsmaatschappijen, schade-experts, hulpverleningsdiensten en overheidsinstanties kunnen in die gevallen rekenen op directe ondersteuning van Van der Wal; 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Van der Wal Sloopwerken en Asbestsanering B.V. beschikt over alle middelen om adequaat op de situatie in te spelen, de gevaren weg te nemen en de schade op te ruimen.

Vrijblijvend contact

Benieuwd hoe we u hiermee van dienst kunnen zijn?

 Bel 0513 416 600 en vraag naar de mogelijkheden.

Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen